This site is available in your language and country. Change the language to English and the country to United States.
Klik hier om dit bericht te verbergen.

Aanmelden

Inhoudstafel

Hoe aanmelden op de website?

Je kan aanmelden via het Aanmeld-icoontje rechtsboven:

Je komt dan op de pagina waar je jouw e-mailadres en wachtwoord ingeeft.

Voor je kan aanmelden moet je eerst registreren.

Lees hier wat te doen als je jouw wachtwoord vergeten bent.

Waarom aanmelden?

Je moet aanmelden om:

Problemen met aanmelden

Ik kan aanmelden met mijn Facebook- of Google-account op de website maar niet in de RouteYou App

Het klopt dat je op de website kan registreren met jouw Facebook account of jouw Google Account. Op de website kan je daarmee aanmelden, maar (nog) niet op de RouteYou App. Dat kan je eenvoudig oplossen als volgt:

  1. Ga naar de website (hier is de link). Meld je af als dat nog niet het geval is (klik op deze link om dat te doen)
  2. Ga naar de aanmeldpagina (dat kan via deze link)
  3. Vraag daar een nieuw wachtwoord aan. Lees hier meer over deze procedure.

Je krijgt nu een e-mail toegestuurd om jouw wachtwoord op te geven.

Je kan met dat e-mailadres en wachtwoord nu aanmelden in de RouteYou smartphone app en op de website. En op de website kan je nog steeds aanmelden met jouw Facebook- of jouw Google-account.

Wachtwoord vergeten

Je kan een wachtwoordreset aanvragen op volgende link:

wachtwoordreset

Veelgestelde vragen

Is aanmelden en registreren gratis?

-> Gratis gebruik van RouteYou

Hoe worden mijn persoonlijke gegevens gebruikt?

-> Privacy

Kunnen we met meerdere gelijktijdig inloggen met éénzelfde account?

Je kan met meerdere gebruikers tegelijk op eenzelfde account inloggen (dus met hetzelfde email adres en hetzelfde wachtwoord). Je dient dat email adres en dat wachtwoord wel met elkaar te delen. Er is dus geen beperking om met meerdere gebruikers in te loggen.

Stel dat je met 3 gelijktijdig een verschillende route maakt, dan is er geen probleem. Het wordt iets meer opletten als je op hetzelfde moment éénzelfde route editeert. De laatst die dan opslaat wint.

Iedereen kan dan ook routes verwijderen. Dus het is belangrijk dat je elkaar vertrouwt!

 

© 2006-2019 RouteYou - www.routeyou.com