Groep editeren

Hoe groepen editeren

Veel gestelde vragen ivm groepen

Kan ik een groep deleten?

Ja, dat kan. Jouw zelf aangemaakte groepen kan je ook terug verwijderen. Handig bij een reklassering of gewoon, als je de groep niet meer nodig hebt. De routes die gekoppeld zijn aan de groep blijven uiteraard bestaan. Gebruik het kruisje (naast het potlood) om een groep te verwijderen. 

Hoe pas ik de avatar of foto aan bij een route?

De avatar van een groep krijg je te zien als op de groepspagina links boven. Bekijk hier een voorbeeld.

De foto staat er onder.

Je kan die avatar en/of foto aanpassen door in te loggen, terug te keren naar de groespagina van jouw groep.

Rechts boven zal je dan de optie Administratie zien.

Via die administratie kan je de avatar-foto of de gewone foto opladen. De standaard formaten voor foto's worden hier ondersteund.

© 2006-2018 RouteYou - www.routeyou.com