This site is available in your language and country. Change the language to English and the country to United States.
Klik hier om dit bericht te verbergen.

Privégesprekken

Inhoudstafel

Doel van privégesprekken

Op RouteYou kan je communiceren met gelijk welke gebruiker die een account heeft op de site. Dat gebeurt via een privégesprek. De communicatie tussen jou en die andere persoon kan dus enkel gezien worden door jullie beiden. Privégesprekken zijn enkel mogelijk als je ingelogd bent.

Het is dus anders dan een (publiek) commentaar. Commentaren op het account van een gebruiker kan iedereen zien.  

Hoe activeer je een gesprek met een specifieke gebruiker?

Ga naar een route van een gebruiker of de homepagina van een gebruiker (bekijk hier een voorbeeld of zie figuur hieronder).

Je kan het gesprek activeren op twee manieren:

  1. door op de avatar van het account te klikken (dat is het vierkantje naast de titel "B&B Le Paradis Buxerulles" - zie figuur hierboven). Dat staat zowel op de homepagina als op elke routepagina van dat account.
    1. Het hoofdmenu klapt open en je krijgt het submenu van dat account (zie figuur hieronder).
    2. Klik op de optie "Privégesprek" (zie figuur hieronder).
  2. door op de groene "Delen"knop te klikken op de homepagina van het account (zie figuur hierboven). Kies daar de optie "Privégesprek".

Hoe weet ik of iemand reageerde of een gesprek wil aangaan?

Je krijgt een boodschap in jouw berichten of notifications. Lees daar hier meer over.

Hoe ga ik een privégroepsgesprek aan?

In een privégroepsgesprek deel je info met de leden van een groep, maar met niemand daarbuiten.

Lees daar hier meer over.

 

 

 

 

© 2006-2020 RouteYou - www.routeyou.com